DANMARK'S BEDSTE FYRVÆRKERITELT!

DANMARK'S BEDSTE FYRVÆRKERITELT!

Vores historie

NYTÅRSTELTET er et helt nyt koncept, og har igennem årene vokset til at tage Jylland med storm. Nytårsteltet startede sit koncept i 2015 i Horsens, med tanke på at opføre byens første koncept med at gøre fyrværkerikøb til en oplevelse. I 2018 modtog teltet en kåring for at være Danmarks bedste fyrværkeritelt. 

 

Indtil videre har Nytårsteltet udvidet til 6 lokationer rundt omkring i Jylland, såsom Horsens, Aalborg, Aarhus – Tangkrogen, Aarhus – Tilst, Herning, og Vejle. Derudover har Nytårsteltet også hele 12 nye pickup steder rundt i landet, hvor kunden kan afhente vilde JA-TAK tilbud.   

 

NYTÅRSTELTET’s mission er, at gøre det til en oplevelse at købe fyrværkeri, hvad enten man planlægger en intim nytårsaften eller stor krudtfest. Derfor er det et sted fyldt med festlig energi, begejstring og vigtigst af alt en super god service til alle kunder. Vores serviceminded sælgere, pris -og kvalitetsbevidste ledere og smilende kassemedarbejdere er de mest engagerede, og arbejder hårdt for give kunden en oplevelse de ikke vil glemme! 

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven