Kæmpe udvalg Fuser Garanti Nem afhentning 10 afhentningssteder God kundeservice

Vores leverandører FirstClass Fireworks

Over 40 års erfaring med fyrværkeri

Nytårsteltet er stolte af vores samarbejde med FirstClass Fireworks, en førende leverandør af kvalitetsfyrværkeri, skabt af de erfarne eksperter Søren Gjørtz og Klaus Langkilde.

De har gennem mere end 40 års dybdegående erfaring i branchen.

 

 

Kvalitetsfyrværkeri

 

Hos FirstClass Fireworks er ambitionen klar: at være markedsledende inden for kvalitetsfyrværkeri. Deres dedikation til at udvælge, udvikle og teste hvert eneste produkt selv er noget, vi beundrer dybt. Det er en garanti for, at ethvert stykke fyrværkeri, der når vores kunder, er nøje udvalgt og gennemtestet for at sikre en uforglemmelig og sikker oplevelse.

 

Det er ikke kun et spørgsmål om at tilbyde fyrværkeri; det er en passion for at skabe magi på himlen. Deres arbejde begynder langt inden nytårsnat. Gennem tæt kontakt og utallige rejser til de kinesiske fyrværkerieksperter stræber de efter at udvælge det absolut bedste fyrværkeri til vores kunder, både inden for og uden for Danmark.

 

Sikkerhed gennem Nytårsteltet

Hos Nytårsteltet sætter vi en ære i at præsentere vores kunder for kun det allerbedste. Med FirstClass Fireworks som vores leverandør er vi forpligtet til at sikre, at vores kunder modtager ikke blot fyrværkeri, men en uforglemmelig og sikker oplevelse. Deres engagement og

dedikation til at levere kun det fineste nytårskrudt komplimenterer vores ønske om at skabe mindeværdige og trygge nytårsfejringer for alle vores kunder.

 

Så når du vælger fyrværkeri fra Nytårsteltet, vælger du ikke kun kvalitet; du vælger også eksperterne bag FirstClass Fireworks, der deler vores passion for sikkerhed og fantastiske fyrværkerioplevelser.

 

Et Bredt Udvalg af fyrværkeri

Derudover er vi stolte af at samarbejde med FirstClass Fireworks, der ikke kun er dedikeret til kvalitet, men også tilbyder et imponerende bredt udvalg af fyrværkeri. Deres sortiment strækker sig fra de mest fortryllende nytårsraketter til de mest vilde fyrværkeribatterier og alt derimellem. Dette brede udvalg giver vores kunder mulighed for at vælge præcis det fyrværkeri, der passer til deres unikke nytårsfejring og præferencer til nytårsaften.

 

Deres engagement i at levere mangfoldighed og kvalitet er i fuld overensstemmelse med vores ønske om at tilbyde enestående og tilpassede nytårsoplevelser til vores kunder. Vi er begejstrede for at kunne præsentere deres sortiment og sikre, at vores kunder altid har adgang til det bedste og mest mangfoldige fyrværkeri, når de vælger Nytårsteltet som deres foretrukne kilde til nytårskrudt..

© Nytårsteltet 2023 - CVR: 40810161