Kæmpe udvalg Fuser Garanti Nem afhentning 10 afhentningssteder God kundeservice

Hensyn til Kæledyr

Rådgivning til skabe en rolig oplevelse for vores pelsede venner

 

Vi forstår, at nytårsfyrværkeri kan påvirke vores pelsede venner, og derfor deler vi rådgivning om "Hensyn til Kæledyr." Få konkrete tips til at skabe en rolig oplevelse for dine kæledyr, så alle familiemedlemmer kan deltage i festlighederne nytårsaften.


Nytårsaften er synonym med fest og fyrværkeri, men for vores kæledyr kan det være en udfordrende tid. De lysende farver og høje brag fra fyrværkeri kan være skræmmende for selv de mest rolige dyr. Derfor er det afgørende, at vi som ansvarlige dyreejere tager særlige forholdsregler for at sikre, at vores firbenede venner har en behagelig og sikker oplevelse under nytårsfejringen.


Nytårsteltet har lavet nogle behjælpelige råd til kunder med kæledyr. Der skal tages forbehold for Nytårsteltet ikke er eksperter i hver enkelte kæledyr, men vi har bedst muligt sørget for hvordan ejeren kan gøre det til en lidt mindre stressende aften for vores pelsede venner. Her kommer nogle tips og tricks,

 1. Forstå Dyrenes Følsomhed:
  Kæledyr, især hunde og katte, har mere følsomme ører end os mennesker. Lyden af fyrværkeri kan være overvældende og skræmmende for dem. Det er vigtigt at sætte dig i deres sted og forstå, hvordan denne begivenhed kan påvirke dem.

 2. Oprettelse af Et Sikkert Sted:
  Skab et roligt og sikkert tilflugtssted til dine kæledyr. Dette kan være et sted, hvor de normalt føler sig trygge, som for eksempel deres yndlingshjørne eller deres bur. Tilføj nogle bløde tæpper og deres yndlingslegetøj for at gøre det ekstra behageligt.

 3. Træning og Forberedelse:
  Forbered dine kæledyr på nytårsaften ved gradvist at introducere dem for lyde af fyrværkeri. Brug optagelser eller videoer af nytårskrudt i lav lydstyrke og gradvist øg den. Beløn dem med godbidder og kærlighed, så de forbinder lydene med positive oplevelser.

 4. Beskyttelse mod Lyd og Lys:
  Brug ørebeskyttelse designet til dyr for at mindske lyden fra fyrværkeri. Nogle kæledyrsbutikker tilbyder også ørepropper, der er sikre og behagelige for kæledyr. Mørklæg også området, hvor de befinder sig, for at reducere effekten af de lyse lysglimt.

 5. Hold Kæledyrene Indenfor:
  Undgå at lade dine kæledyr være udendørs under nytårsfejringen. Lydene og lysene fra fyrværkeri kan forvirre og skræmme dem, og der er risiko for, at de kan løbe væk eller komme til skade.

 6. Beroligende Midler og Naturlige Alternativer:
  Konsulter din dyrlæge for at få råd om beroligende midler eller naturlige alternativer, der kan hjælpe dine kæledyr med at forblive rolige under nytårsaften. Nogle naturlige midler inkluderer beroligende musik, duft-diffuser og urteprodukter.

 7. Tilstedeværelse og Trøst:
  Vær til stede og trøst dine kæledyr. Din nærværelse og ro kan være beroligende for dem. Hold øje med tegn på angst, som rysten eller gemme sig, og reagerer hurtigt for at give dem ekstra opmærksomhed og kærlighed.

 8. Konsulter Dyrlægen:
  Hvis du er bekymret for dit kæledyrs reaktion på fyrværkeri, skal du kontakte din dyrlæge. De kan give specifikke råd baseret på dine kæledyrs behov og sundhedstilstand.

  Ved at tage hensyn til deres behov og reaktioner kan vi sikre, at de også nyder denne særlige aften. Lad os sammen skabe en nytårsfejring, der er fyldt med kærlighed, forståelse og omsorg for alle medlemmer af vores familie, også de pelsede! 🐾🎆

© Nytårsteltet 2023 - CVR: 40810161