Er du fyrværkeri forhandler, og ønsker blive en del af Nytårsteltet? Så skriv ind til os hvis du er interesseret!

Returnering

Når du handler hos Nytårsteltet.dk har du altid 14 dages fuld returret. Vi anbefaler altid, at du følger vores returguide. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Det skal dog nævnes, at det er mere besværligt i forbindelse med vores leverandører, hvilket forårsager en længere leveringtid på den nye ordre. Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@Nytårsteltet.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur:
Du betaler kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

BEHANDLINGSTID

Behandlingstiden tager typisk 7-14 dage. Du modtager endvidere en e-mail med en kreditnota, når vi har behandlet din sag. Pengene bliver overført direkte tilbage på betalingskortet som blev anvendt i forbindelse med din ordre.

Returneringsadresse: Grønlandsvej 7, 8700 Horsens, Danmark. 

OBS:

Det er vigtigt, at varen du ønsker at returnere bliver pakket ned i original produkt-emballage (papskilt m. billede, klar plastpose, m.v.) og sammen med evt. tilbehør, som må have fulgt med. Præcis som du modtog varen.