Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bestilling og Betaling

Alle beløb i webshoppen er i DKK og er incl. moms.

Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afhentes.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online ordrebekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.  Når du handler med os, indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst sende os en mail på info@nytårsteltet.dk
OBS! Du skal være over 18 år år gammel når du bestiller.

Betaling

Nytårsteltet.dk tilbyder flere forskellige betalingsmetoder. Vi modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Kortbetaling online

Nytårsteltet.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at enhver ikke kan aflæse dine informationer.  Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Returnering og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Det skal dog nævnes, at det er mere besværligt i forbindelse med vores leverandører, hvilket forårsager en længere leveringtid på den nye ordre. Meddelelsen skal gives pr. mail på support@nytaarsteltet.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Nytårsteltet.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, hvis returneringen er berettiget.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nytårsteltet Aps

Grønlandsvej 7
8700 Horsens

Danmark

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage!

0
0
Subtotal: kr.
Ingen produkter i kurven